Sinds de eerste week van september heeft De Inkoop Adviesgroep twee nieuwe medewerkers in dienst: Berber Postma en Laura Froeling. Berber en Laura maken deel uit van het nieuwe kantoor van De Inkoop Adviesgroep, dat gevestigd is in ‘the city of talent’ Groningen.

Berber Postma (links) en Laura Froeling

Berber is na haar studie Facility Management aangesloten bij ons team als junior Inkoopconsultant. Haar afstudeeronderzoek over duurzaam inkopen heeft haar geïnspireerd om dit door te voeren binnen meerdere organisaties. Berber kenmerkt zich als een enthousiast en gedreven persoon met oog voor klant en milieu. Haar visie is dan ook om binnen een enthousiast team resultaat gericht te werken, om zo met elkaar mooie doelen te bereiken. In haar vrije tijd volleybalt en tennist Berber graag, maar ook verre reizen zijn voor haar weggelegd.

Ook Laura is afkomstig van de studie Facility Management. Na haar minor Inkoopmanagement is zij als junior Inkoopconsultant in dienst getreden bij De Inkoop Adviesgroep. Laura is een gedreven persoon, gericht op klanttevredenheid. Haar visie is om het organisatiebelang voorop te zetten, om zo met elkaar mooie doelen te bereiken. Laura hockeyt in haar vrije tijd graag. Tijdens vakanties kun je haar aantreffen op de snowboard.