Wat doe je als inkoopconsultant?

Bij De Inkoop Adviesgroep is géén dag hetzelfde. De ene dag stel je samen met één van onze opdrachtgevers een bestek op voor een ICT-aanbesteding, de andere dag zit je rond de tafel met een leverancier om de implementatie van bijvoorbeeld het schoonmaakcontract vorm te geven.

Met jouw kennis en ervaring ben je als inkoop consultant van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Je voelt je prettig in de rol als inkoopadviseur/projectleider, je bent in staat om de opdrachtgever te informeren over de voortgang van het traject en je durft verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat.

Doorgaans bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het uitvoeren en begeleiden van (Europese) aanbestedingen bij diverse opdrachtgevers, het uitvoeren van inkoopanalyses en het adviseren bij diverse (inkoop)vraagstukken. Het komt ook voor dat je voor een langere tijd ingezet wordt bij één van onze opdrachtgevers voor tijdelijke inkoopondersteuning. Naast het uitvoeren van werkzaamheden bij de opdrachtgever, help je ook mee aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van De Inkoop Adviesgroep. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis en ervaring en je bent bereid om diverse kennissessies bij te wonen om je marktkennis op peil te houden.

Is dit jouw werkplek?

De Inkoop Adviesgroep is een full service inkoopadviesbureau. Dit betekent dat onze opdrachtgevers ons voor alle facetten voor wat betreft ‘inkoop’ kunnen inzetten. Want inkopen en alles wat daarmee te maken heeft, is waar we goed in zijn en waarom we zo gewaardeerd worden. Ons doel is om te groeien, Dit willen we als team bereiken. Dit betekent een lerende organisatie, waarin we elkaar willen versterken. Op deze manier kunnen we onze opdrachtgevers onze unieke meerwaarde nog beter aanbieden.

Kun je dit afvinken?

 • Ik heb een opleiding op Hbo-niveau afgerond en deze bij voorkeur aangevuld met Nevi 1 en/of 2.
 • Ik beschik over minimaal  5 tot 7 jaar relevante en aantoonbare werkervaring op het gebied van inkoop.
 • Ik heb als zelfstandig inkoopadviseur meerdere Europese Aanbestedingen succesvol afgerond en begeleid.
 • Ik heb kennis en ervaring met projectmanagement,  aanbestedingsprocedures, contractmanagement
 • Ik kan makkelijk schakelen in een dynamische werkomgeving met verschillende taken.
 • Ik ben leergierig, toegewijd, flexibel, oplossingsgericht, zelfstandig, communicatief vaardig en beschik over een goed gevoel voor humor.
 • Ik ben bereid te reizen en buitenhuis te overnachten wanneer dit nodig is.
 • Ik ben bekend met E-procurement pakketten zoals Negomatrix, CommerceHub en TenderNed.

Dan krijg je dit ervoor terug:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamisch en gezellig team, waarbij enthousiaste en gemotiveerde collega’s graag samen met jou de schouders eronder willen zetten.
 • Mooie opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.
 • Een kans om je verder te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris inclusief goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Voor informatie en vragen over deze functie kun je contact opnemen met Philippine Hardeman. Zij is te bereiken op 06-51748279

Direct reageren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatiebrief en CV naar p.hardeman@deinkoopadviesgroep.nl.

En wie weet… mogen we je binnenkort welkom heten als nieuwe collega.