De Inkoop Adviesgroep is een full service inkoopadviesbureau. Je solliciteert voor de functie met als standplaats kantoor Groningen. Dit kantoor wordt gekenmerkt door een bevlogen en dynamisch team dat de schouders eronder zet om de beloofde resultaten waar te maken. Wij breiden dit team graag uit met een geschikte en vakkundige collega. Kun jij je vinden in deze functie? Wellicht zien we je dan snel op onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel om de resultaten van die week te vieren!

Wat doe je als inkoopconsultant?

Bij De Inkoop Adviesgroep is géén dag hetzelfde. De ene dag stel je samen met één van onze opdrachtgevers een bestek op voor een ICT-aanbesteding, de andere dag zit je rond de tafel met een leverancier om de implementatie van het schoonmaakcontract vorm te geven. Met jouw kennis en ervaring ben je als inkoopconsultant van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Je voelt je prettig in de rol als projectleider, je bent in staat om de opdrachtgever te informeren over de voortgang van het traject en durft verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat.
Doorgaans bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het uitvoeren en begeleiden van (Europese) aanbestedingen bij diverse opdrachtgevers, het uitvoeren van inkoopanalyses en het adviseren bij diverse (inkoop)vraagstukken. Het komt ook voor dat je voor een langere tijd ingezet wordt bij één van onze opdrachtgevers voor tijdelijke inkoopondersteuning.

Naast het dienen van onze opdrachtgever help je ook mee aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van De Inkoop Adviesgroep. Je enthousiasmeert graag je collega’s tot betere resultaten, deelt graag je opgedane kennis en bent bereid om diverse kennissessies bij te wonen om je marktkennis op peil te houden.

Kun je dit afvinken?
 • Ik heb een opleiding op HBO- niveau afgerond en deze bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en/of 2.
 • Ik beschik over minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van inkoop.
 • Ik heb zelfstandig als inkoopadviseur minimaal drie Europese Aanbestedingen succesvol afgerond en begeleid.
 • Ik heb kennis en ervaring met de aanbestedingsprocedures en wet- en regelgeving.
 • Ik kan makkelijk schakelen in een dynamische werkomgeving met verschillende taken.
 • Ik ben leergierig, toegewijd, flexibel, oplossingsgericht, zelfstandig en communicatief vaardig.
 • Ik heb gevoel voor humor en beschik over relativeringsvermogen.
 • Ik ben opzoek naar een toffe uitdagende baan!
Dit krijg je er voor terug
 • Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamisch team, waarbij enthousiaste en gemotiveerde collega’s graag hun kennis met je delen.
 • Mooie opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.
 • Een kans om je verder te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris incl. goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Solliciteren of informatie

Voor inlichtingen en vragen over de functie kun je contact opnemen met Julius Westendorp.
Reageren kan tot en met 14 januari 2019. Je kan je sollicitatie sturen naar julius@deinkoopadviesgroep.nl.

Bekijk deze vacature ook in pdf.