De afgelopen twee maanden zijn vier van onze collega’s bij een nieuwe opdrachtgever gestart. Niels is neergestreken in Hilversum en Menno reist tegenwoordig af naar de kop van Flevoland: Emmeloord. Laura en Julius hebben een nieuwe opdracht bemachtigd in Sneek.

Nederlandse Publieke Omroep

De Nederlandse Publieke Omroep is niet weg te denken uit de Nederlandse mediawereld. Om het voor iedereen mogelijk te maken om op dagelijkse basis te genieten van de NPO op televisie en radio, moet er achter de schermen een hoop gebeuren.

Zo ook op het gebied van inkoop. Onze collega Niels is sinds afgelopen december gedetacheerd bij de NPO en is dus dagelijks op het kantoor in Hilversum te vinden: “Bij de NPO maak ik deel uit van een klein inkoopteam, waar we met z’n allen goed werk leveren. Toch sta je in zo’n dynamische organisatie constant voor uitdagingen en daarom zijn we steeds bezig met hoe het nóg beter kan. Op die manier leveren we een optimale bijdrage aan de rest van de organisatie!”

Gemeente Noordoostpolder

Een stukje noordelijker dan Hilversum ligt Emmeloord. Daar is Menno sinds medio januari als Adviseur Inkoop gestart bij de gemeente Noordoostpolder. Buitengewoon goed nieuws bij een buitengewone gemeente.

In de rol als adviseur zal Menno tezamen met een klein inkoopteam er zorg voor gaan dragen dat de inwoners van de gemeente Noordoostpolder, en enkele omliggende gemeenten, in hun behoeften worden voorzien.

Sneek

In het noord westen van Friesland ligt de plaats Sneek. In de Friese volksmond ook wel ‘Snits‘ genoemd. Eind januari zijn Laura en Julius aan de slag gegaan bij de Antonius Zorggroep. Zij zullen gezamenlijk optrekken om de medische inkoopportefeuille voor de verschillende afdelingen in het st. Antonius Ziekenhuis te behartigen.